Incompany-trainingen

Wil je met een aantal collega's een van onze trainingen in eigen huis volgen? 

Mint verzorgt elke training op maat waarbij actuele onderwerpen direct voor jouw organisatie toegelicht kunnen worden. Of het nu gaat om de Wbp, de Wob, je eigen rechtspositie of actuele ontwikkelingen op het vakgebied, de trainers van Mint hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van ambtenarenrecht en bestuursrecht. Onderwerp, datum, tijd en locatie zijn naar wens vast te stellen.

Voor 2017 hebben we uiteraard een speciale training ontwikkeld over de invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren en wat daar allemaal bij komt kijken voor jouw organisatie. 

Kijk hieronder voor enkele voorbeelden van trainingen. Uiteraard is elke training voor jouw organisatie op maat te maken. Heb je andere wensen? Dan ontwikkelen we zonodig een volledig nieuwe training.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak

Voor iedere organisatie maken wij een training op maat

Naast specifieke maatwerktrainingen kunnen wij ook een van onze standaardtrainingen incompany verzorgen. Enkele voorbeelden van onze trainingen:

 • Workshop: bijzonderheden van de rechtspositie van de ambtenaar
  Voor P&O-adviseurs die voor het eerst starten binnen het ambtenarenrecht hebben we een speciale korte workshop ontwikkeld. In 2 uur worden de belangrijkste elementen van de bijzondere regels voor ambtenaren uitgelegd. De workshop wordt voor een groep van 4 tot 8 personen gegeven.

 • Arbeidsvoorwaarden in de praktijk
  Dit is een basistraining over de belangrijkste rechten en plichten van medewerkers die speciaal voor jouw rechtspositie – CAR/UWO, CAP, SAW, CAO/NU, ARAR of Barp/Bbp – op maat wordt gemaakt. 

 • De genormaliseerde ambtenaar
  In deze actuele training wordt de huidige stand van zaken toegelicht en worden de gevolgen van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren voor jouw organisatie uitgelegd.

 • Een goede brief, een goed besluit
  In deze praktijktraining leer je hoe je een goed gemotiveerd besluit schrijft.

 • Ziekte en re-integratie
  De regels over ziekteverzuim en re-integratie worden aan praktijkgericht uitgelegd.

 • De wondere wereld van het ambtenarenrecht
  Deze training voor leidinggevenden behandelt de belangrijkste aspecten van het ambtenarenrecht waar een leidinggevende mee te maken krijgt.

 • De beoordelingscyclus
  Resultaatafspraken maken, beoordelen of functioneringsgesprek houden, in deze training komen de belangrijkste  do’s en don’ts aan de orde.